020 - 636 0500 info@depworks.nl

DEP WORKS is een no-nonsense arbeidsbemiddelingsbureau op het gebied van de inzet van vast en tijdelijk ondersteunend personeel in de bouw. Dagelijks zijn uitzendkrachten, vaste en zelfstandige medewerkers van DEP WORKS op uitzend-, detacherings- en interim basis werkzaam op grote en middelgrote nieuwbouw-, renovatie- en restauratie projecten. Zij doen dit bij uiteenlopende projecten en bouwondernemingen door heel Nederland. DEP WORKS bemiddelt via werving en selectie procedures met zeer veel succes ook kandidaten voor vaste posities op midden- en hoger kader niveau binnen de bouwwereld.

Bij DEP WORKS stellen we de wensen en ambities van medewerkers en zzp’ers altijd centraal. Zo kunnen we zorgen voor een perfecte aansluiting tussen de wensen van een kandidaat, en die van een opdrachtgever. We proberen daarbij altijd een persoonlijke, betrokken en professionele sparringpartner te zijn.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en de service van onze dienstverlening. We maken heldere en duidelijke afspraken vooraf, zodat er achteraf geen verrassingen zijn. Scherpe uitzendtarieven, een vaste fee voor een werving en selectie opdracht en lange termijn relaties maken onderdeel uit van deze gedachte.

DEP WORKS behaalde in de afgelopen jaren een succespercentage van meer dan 80 procent. Dit betekent dat 8 van de 10 opdrachten succesvol worden afgerond. Een omvangrijk netwerk, beschikken over de juiste (online) wervingskanalen en loyale uitzendkrachten en zzp’ers die altijd stipt en op tijd worden betaald zijn belangrijke aspecten die een bijdrage leveren aan dit hoge succes percentage.

Kwaliteit uit zich ook in het op orde hebben van de dagelijkse processen. Ruggengraat daarvan is het online backoffice systeem ‘Digital Office’. DEP WORKS is o.a. geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid), NEN 4400-1 gecertificeerd en aangesloten bij branchevereniging ABU.