020 - 636 0500 info@depworks.nl

 

DEP WORKS is een professioneel en no-nonsense bureau op het gebied van de inzet van vast- en tijdelijk personeel in de bouw. Een organisatie waar service, dienstverlening en een persoonlijke benadering centraal staan. Dagelijks zijn medewerkers op vaste-, zelfstandige-, uitzend- en detacheringsbasis via DEP WORKS actief op nieuwbouw-, renovatie-, restauratie- en infraprojecten door Nederland.

Wensen en ambities van kandidaten staan altijd centraal en daarmee ook een perfecte aansluiting tussen de wensen van een kandidaat en die van een opdrachtgever. Wij zijn tijdens het werving & selectieproces  altijd een persoonlijke, betrokken en professionele sparringpartner. Maar ook daarna hechten wij veel waarde aan de kwaliteit en de service van onze dienstverlening.

Kwaliteit uit zich ook in het op orde hebben van de backoffice en de dagelijkse processen. Ruggengraat daarvan is het door DEP WORKS zelf ontwikkelde online backoffice systeem ‘DEP WORKS Digital Office’. DEP WORKS is geregistreerd bij de SNA (Stichting Normering Arbeid), NEN 4400-1 gecertificeerd, lid van branchevereniging ABU (Algemene Bond Uitzendondernemingen), VCU gecertificeerd (Veiligheid Uitzendorganisaties), biedt de mogelijkheid om betalingen te doen via haar G-Rekening en heeft altijd 3-maandelijkse WKA-verklaringen van de Belastingdienst beschikbaar.

 

Arienne Mulckhuijse – Salesmanager
06 5310 0102
arienne@depworks.nl
LinkedIn Arienne

 

Melissa Riecker – Accountmanager
06 5779 0185
melissa@depworks.nl
LinkedIn Melissa

 

Marco de Pagter – Directeur F&A
06 4323 0995
marco@depworks.nl
LinkedIn Marco