020 - 636 0500 info@depworks.nl

Vrijdag 01 december 2023 – afgelopen donderdag, 23 november jl. bekroonde het FD in Theater Amsterdam de Gazellen van 2023. Het was de twintigste keer dat de prijzen voor de snelst groeiende bedrijven zijn uitgereikt. DEP WORKS werd hierbij ook bekroond tot een van de FD Gazellen 2023. Een mooie prijs en een mooie beloning voor het hele team!


DEP WORKS behoort daarmee alweer tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Elk jaar reikt het Financieel Dagblad deze awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Eerder mocht DEP WORKS deze prestigieuze ondernemersprijs wegens sterke groei van de onderneming al zes keer in ontvangst nemen. De groei van FD Gazellen wordt afgemeten aan de netto-omzet.

 

Deze groei dient over de voorgaande drie jaren onafgebroken en minimaal twintig procent te zijn geweest. Daarnaast mag geen van deze drie jaren verliesgevend zijn geweest voor de onderneming, en moet de omzet van het basisjaar betrekking hebben op een volledig boekjaar van twaalf maanden.


#FD #FDGazellen #GazellenAwards #FDGazellenAwards