020 - 636 0500 info@depworks.nl

DEP WORKS Digital Office is de online omgeving van DEP WORKS Recruitment waar flexmedewerkers en payrollmedewerkers van DEP WORKS eenvoudig uren en/of reiskosten kunnen declareren en waar opdrachtgevers deze declaraties online kunnen goedkeuren.

DEP WORKS Digital Office is ontwikkeld door DEP WORKS (vanuit de dagelijkse praktijk – de wereld van de arbeidsbemiddeling) samen met TAB WORLD (innovative digital business solutions). Dit is een doorlopende samenwerking en daarom is DEP WORKS Digital Office ook nog volop in ontwikkeling.

Medewerkers kunnen met DEP WORKS Digital Office uren- en reiskosten declaraties indienen waar en wanneer zij dit willen. De module is zo ontwikkeld dat dit kan worden gedaan op een laptop, tablet of smartphone (app). Via DEP WORKS Digital Office heeft de medewerker 24/7 inzicht in declaraties en de status hiervan.

Opdrachtgevers (de hiertoe geautoriseerde managers) krijgen voor iedere ingediende uren- en/of reiskostendeclaratie via een geautomatiseerd proces een e-mail op het moment dat de flexmedewerker een declaratie aan heeft geboden ter goedkeuring. Indien de declaratie niet correct is, kunt u als opdrachtgever direct de wijzigen. Indien de declaratie wel correct is wordt deze vervolgens automatisch voor verwerking aangeboden aan de salarisadministratie.

Medewerkers kunnen niet alleen digitaal declareren, zij krijgen zelf ook inzicht in salarisbetalingen, loonspecificaties, jaaropgaven, reiskosten, gewerkte uren, etc..

Gebruik maken van DEP WORKS Digital Office levert u vooral een besparing op het gebied van tijd en kosten, maar het geeft u ook meer transparantie in onze dienstverlening. Maar DEP WORKS Digital Office is meer dan bovenstaande. Flexmedewerkers vinden er bijvoorbeeld ook salarisstroken, jaaropgaven, cao-informatie, andere relevante informatie en een e-learning omgeving (met een breed aanbod van opleidingen, trainingen en cursussen) in terug.

Digitalisering, online business, snelheid en transparantie zijn aan de orde van de dag. Ook in onze wereld, die van flexibele arbeid en arbeidsbemiddeling. DEP WORKS Digital Office speelt in op deze ontwikkelingen. DEP WORKS Digital Office geeft op ieder gewenst moment online toegang tot relevante en actuele informatie over flexwerkers middels overzichten van bijvoorbeeld gewerkte uren, medewerkers, facturen, etc.

Support / Contact

Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u graag meer weten over DEP WORKS Digital Office?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op via 020 – 636 0500 of mail naar digitaloffice@depworks.nl