020 - 636 0500 info@depworks.nl

Project, facilitair & administratief ondersteuner (16 uur)

Project, facilitair & administratief ondersteuner gezocht voor onze opdrachtgever in Duivendrecht!

Wij zijn per begin/medio augustus voor 16 uur (te verdelen over 4 dagdelen of 2 dagen) op zoek naar een talent met administratieve werkzaamheden? Vind je het leuk om op vanuit het hoofdkantoor, ter ondersteuning een aantal mooie bouwprojecten ook facilitaire zaken, inkoop en ondersteuning te geven en deze werkzaamheden tot in de kleinste details te verzorgen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Je biedt vanuit het hoofdkantoor ondersteuning aan de administratie van verschillende projecten op diverse gebieden. Je zult je bezighouden met zaken als administratieve ondersteuning, het inboeken van facturen, het bestellen van allerhande zaken waaronder PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, werkschoenen, veiligheidsbrillen en je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de facilitaire ondersteuning. Jij bent een mensen mens die zorgt voor verbinding en een goede communicatie. Je bent een drijvende kracht die samen met het administratief ondersteunende team zoveel mogelijk werk uit handen neemt. Je draagt zorg voor structuur en je administratieve talent zal je hierbij goed van pas komen. Het betreft een vaste baan waarbij je eerst gedetacheerd start.

 WIE BEN JIJ?

Jij bent op zoek naar zo een leuke baan voor 16 uur per week. Je mag deze tijd indelen zoals je zelf prettig vindt. Jij bent een proactieve teamspeler met een positieve houding. Je hebt altijd het overzicht en weet andere te enthousiasmeren met jouw teamgeest. Herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Afgeronde MBO-opleiding in bijvoorbeeld een administratieve, facilitaire of bouwrichting;
 • Een of meer jaar relevante werkervaring in de administratieve richting;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Initiatiefrijk, nauwkeurig en stressbestendig;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren;
 • Onafhankelijk en een sterke persoonlijkheid;
 • Onze waarden? Kwaliteit boven kwantiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Jij herkent jezelf erin!

 

WAT BIEDEN WIJ?

Onze opdrachtgever biedt een dynamische project werkomgeving als groot bouwbedrijf. De bouwwereld maakt snelle en enorme grote (technische) ontwikkelingen door. Daarnaast wordt door deze bouwonderneming veel waarde gehecht aan een goede werksfeer. We bieden uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een marktconform salaris zoals bepaald in de meer dan uitstekende bouw & infra cao;
 • Een werkweek van 16 uur waardoor er een goede werk-privébalans is: We vinden het belangrijk dat je hard werkt, maar we begrijpen ook dat er meer is in het leven. Samen streven we naar een goede balans tussen werk en privé;
 • Verschillende verlofregelingen waaronder naast het parttime werken bijvoorbeeld ook ouderschapsverlof;
 • In eerste instantie een detachering wat bij wederzijds goedvinden na enkele maanden een vaste aanstelling wordt.

 

OVER ONS

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf met een omzet van grofweg tien miljoen. Activiteiten van dit bedrijf zijn onderhoud- en renovatieprojecten, voor scholen, bedrijven, VVE’s en beheerders. Zij  investeren in medewerkers door middel van het verzorgen van vaktechnische opleidingen.

 

 Over DEP WORKS

DEP WORKS is jouw persoonlijke partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. We doen alles om jou te helpen slagen, en dan bedoelen we ook echt alles. Van begeleiding bij het schrijven van motivatiebrieven tot het opbouwen van een killer CV. En wist je dat we zelfs het voorwerk doen in je sollicitatieproces? Daarnaast zijn we aangesloten bij het ABU, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en richtlijnen in de uitzendbranche. Met onze uitgebreide ondersteuning en begeleiding willen we jou helpen om succesvol te zijn in jouw carrière.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, neem dan contact op met Arienne Mulckhuijse via 06 5310 0102 of mail je CV naar arienne@depworks.nl.

 

Juridisch secretaresse

Vacature: Juridisch secretaresse

Voor een advocatenkantoor in Zaandam zijn wij op zoek naar een enthousiaste juridische secretaresse.

De opdrachtgever bestaat uit een klein, maar hecht team dat haar cliënten juridische bijstand op hoog niveau biedt. Momenteel bestaat het team uit vier advocaten en twee secretaresses. De advocaten behandelen voornamelijk strafzaken en civiele zaken op het gebied van verbintenissenrecht en huur. Het kantoor biedt een dynamische werkomgeving en een gezellige sfeer.

 

WIE BEN JIJ?

Ben jij een enthousiast persoon met een passie voor de juridische wereld? Sta je te popelen om een uitdagende rol als juridisch secretaresse te vervullen? We zijn op zoek naar iemand met een sprankelende persoonlijkheid en de volgende eigenschappen:

 • Een passie voor de juridische wereld en een “fascinatie” voor de complexiteit ervan;
 • Je bent proactief en neemt graag initiatief bij het afhandelen van taken;
 • Initiatiefrijk, nauwkeurig en stressbestendig;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail, waardoor je zorgt voor een foutloze afhandeling van documenten en dossiers;
 • Een positieve en energieke instelling die bijdraagt aan een prettige en gezellige werksfeer

 

WAT BIEDEN WIJ?

Onze opdrachtgever biedt een dynamische werkomgeving dat gespecialiseerd is in verschillende rechtsgebieden.  Je kom komt te werken in een gezellig kantoor, gevestigd in een historisch pand in Zaandam.  We bieden uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een marktconform salaris tussen €2000 en €3000 op basis van 40 uur per week;
 • Een contract voor drie of vier dagen per week (in overleg). Parttime werken is mogelijk;
 • Een dienstverband voor een jaar, met mogelijkheid tot een vast contract.

 

 

Over DEP WORKS

DEP WORKS is jouw persoonlijke partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. We doen alles om jou te helpen slagen, en dan bedoelen we ook echt alles. Van begeleiding bij het schrijven van motivatiebrieven tot het opbouwen van een killer CV. En wist je dat we zelfs het voorwerk doen in je sollicitatieproces? Daarnaast zijn we aangesloten bij het ABU, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en richtlijnen in de uitzendbranche. Met onze uitgebreide ondersteuning en begeleiding willen we jou helpen om succesvol te zijn in jouw carrière.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, neem dan contact op met Elza Mevissen via 06 5779 0185 of mail je CV naar elza@depworks.nl.

 

Secretaresse

Secretaresse gezocht voor onze opdrachtgever in Amsterdam!

Ben jij een organisatietalent met een proactieve houding? Vind je het leuk om projecten tot in de kleinste details te verzorgen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Als secretaresse bied je ondersteuning aan de partner op verschillende gebieden. Je zult je bezighouden met projectmanagement, agendabeheer en het organiseren van bijeenkomsten. Jij bent de drijvende kracht achter de agenda’s, neemt zoveel mogelijk werk uit handen en zorgt voor structuur in de drukke dagelijkse gang van zaken. Je administratieve talent zal goed van pas komen. En alsof dat nog niet genoeg is, zorg je ook nog eens voor dat deadlines van deze snelgroeiende afdeling worden gehaald. Impressive, right?

 WIE BEN JIJ?

Jij bent niet zomaar een secretaresse. Nee, jij bent een proactieve teamspeler met een positieve houding. Je hebt altijd het overzicht en weet andere te enthousiasmeren met jouw teamgeest. Herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Afgeronde MBO-opleiding in de richting van secretariële dienstverlening, office management of een vergelijkbare studierichting;
 • Minimaal twee jaar relevante werkervaring in het uitvoeren en ondersteunen van projecten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Initiatiefrijk, nauwkeurig en stressbestendig;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren;
 • Onafhankelijk en een sterke persoonlijkheid;
 • Onze waarden? Kwaliteit boven kwantiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Jij herkent jezelf erin!

 

WAT BIEDEN WIJ?

Onze opdrachtgever biedt een dynamische werkomgeving als snelgroeiend bedrijf met hoogwaardige professionals. Daarnaast hechten we veel waarde aan diversiteit en een goede werksfeer. We bieden uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een marktconform salaris tussen €2.750 en €3.250 op basis van 40 uur per week;
 • Een goede werk-privébalans: We vinden het belangrijk dat je hard werkt, maar we begrijpen ook dat er meer is in het leven. Samen streven we naar een goede balans tussen werk en privé;
 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid om parttime te werken;
 • Onboarding en opleidingsmogelijkheden: Als nieuwe collega krijg je voorrang om de eerste weken op kantoor ingewerkt te worden. Ons eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau investeert in jouw ontwikkeling. Zo bieden we zowel fysieke als online begeleiding en zorgen we ervoor dat je hoogwaardige dienstverlening kunt bieden.

 

OVER ONS

Onze opdrachtgever is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en behoort tot het zesde grootste netwerk wereldwijd, met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en meer dan 51.000 professionals. Met 600 professionals verdeeld over 8 vestigingen in Nederland staat onze opdrachtgever midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale netwerk, maakt onze opdrachtgever tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. We investeren in onze medewerkers door middel van ons eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau, waardoor we hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden en altijd oog hebben voor de impact die we als organisatie in de maatschappij willen hebben.

 

 Over DEP WORKS

DEP WORKS is jouw persoonlijke partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. We doen alles om jou te helpen slagen, en dan bedoelen we ook echt alles. Van begeleiding bij het schrijven van motivatiebrieven tot het opbouwen van een killer CV. En wist je dat we zelfs het voorwerk doen in je sollicitatieproces? Daarnaast zijn we aangesloten bij het ABU, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en richtlijnen in de uitzendbranche. Met onze uitgebreide ondersteuning en begeleiding willen we jou helpen om succesvol te zijn in jouw carrière.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, neem dan contact op met Elza Mevissen via 06 5779 0185 of mail je CV naar elza@depworks.nl.