PROGRAMMA’S

 
MEET&GREET

MEET&GREET is hét platform voor en door office & management support professionals.

MEET&GREET organiseert met enige regelmaat ronde tafelsessies en netwerkevents op verrassende locaties waarbij office & management support professionals onderling (vak)kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen. Op het ondersteunende online platform www.meetgreet.nl vinden de leden interessante aanbiedingen, interviews met vakgenoten, office & management support vacatures, tips en verslagen van de events en ronde tafel sessies.

LEES MEER OVER MEET&GREET >

 
 


 
 
LOYALTY&LEADS

LOYALTY&LEADS beloont opdrachtgevers met korting voor hun loyaliteit, en tipgevers met een mini iPad voor leads.

Opdrachtgevers die tevreden zijn, en daarom één of meerdere vervolgopdracht aan DEP WORKS gunnen worden hiervoor beloond met een steeds hogere korting op iedere volgende factuur. Letterlijk iedereen die DEP WORKS in contact brengt met een (potentiële) opdrachtgever waaruit vervolgens ook een  opdracht voortkomt mag een prachtig geschenk bij DEP WORKS in ontvangst nemen zoals een iPhone, een mini iPad of een diner voor twee personen in De Nederlanden.

LEES MEER OVER LOYALTY&LEADS >

 
 


 
 
KNOW&GROW

KNOW&GROW is ontwikkeld ter verbetering van de dienstverlening aan opdrachtgevers en kandidaten.

DEP WORKS verzamelt feedback van opdrachtgevers en kandidaten voorafgaand, tijdens en na afloop van procedures waarmee DEP WORKS persoonlijke service, dienstverlening,  klanttevredenheid en daarmee verdieping, doorlopend kan verbeteren.

LEES MEER OVER KNOW&GROW >

PROGRAMMA’S was last modified: februari 2nd, 2017 by admin