020 - 636 0500 info@depworks.nl

Project, facilitair & administratief ondersteuner (16 uur)

Project, facilitair & administratief ondersteuner gezocht voor onze opdrachtgever in Duivendrecht!

Wij zijn per begin/medio augustus voor 16 uur (te verdelen over 4 dagdelen of 2 dagen) op zoek naar een talent met administratieve werkzaamheden? Vind je het leuk om op vanuit het hoofdkantoor, ter ondersteuning een aantal mooie bouwprojecten ook facilitaire zaken, inkoop en ondersteuning te geven en deze werkzaamheden tot in de kleinste details te verzorgen? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Je biedt vanuit het hoofdkantoor ondersteuning aan de administratie van verschillende projecten op diverse gebieden. Je zult je bezighouden met zaken als administratieve ondersteuning, het inboeken van facturen, het bestellen van allerhande zaken waaronder PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen zoals helmen, werkschoenen, veiligheidsbrillen en je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de facilitaire ondersteuning. Jij bent een mensen mens die zorgt voor verbinding en een goede communicatie. Je bent een drijvende kracht die samen met het administratief ondersteunende team zoveel mogelijk werk uit handen neemt. Je draagt zorg voor structuur en je administratieve talent zal je hierbij goed van pas komen. Het betreft een vaste baan waarbij je eerst gedetacheerd start.

 WIE BEN JIJ?

Jij bent op zoek naar zo een leuke baan voor 16 uur per week. Je mag deze tijd indelen zoals je zelf prettig vindt. Jij bent een proactieve teamspeler met een positieve houding. Je hebt altijd het overzicht en weet andere te enthousiasmeren met jouw teamgeest. Herken je jezelf in het volgende profiel?

 • Afgeronde MBO-opleiding in bijvoorbeeld een administratieve, facilitaire of bouwrichting;
 • Een of meer jaar relevante werkervaring in de administratieve richting;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Initiatiefrijk, nauwkeurig en stressbestendig;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen functioneren;
 • Onafhankelijk en een sterke persoonlijkheid;
 • Onze waarden? Kwaliteit boven kwantiteit en maatschappelijke betrokkenheid. Jij herkent jezelf erin!

 

WAT BIEDEN WIJ?

Onze opdrachtgever biedt een dynamische project werkomgeving als groot bouwbedrijf. De bouwwereld maakt snelle en enorme grote (technische) ontwikkelingen door. Daarnaast wordt door deze bouwonderneming veel waarde gehecht aan een goede werksfeer. We bieden uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een marktconform salaris zoals bepaald in de meer dan uitstekende bouw & infra cao;
 • Een werkweek van 16 uur waardoor er een goede werk-privébalans is: We vinden het belangrijk dat je hard werkt, maar we begrijpen ook dat er meer is in het leven. Samen streven we naar een goede balans tussen werk en privé;
 • Verschillende verlofregelingen waaronder naast het parttime werken bijvoorbeeld ook ouderschapsverlof;
 • In eerste instantie een detachering wat bij wederzijds goedvinden na enkele maanden een vaste aanstelling wordt.

 

OVER ONS

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf met een omzet van grofweg tien miljoen. Activiteiten van dit bedrijf zijn onderhoud- en renovatieprojecten, voor scholen, bedrijven, VVE’s en beheerders. Zij  investeren in medewerkers door middel van het verzorgen van vaktechnische opleidingen.

 

 Over DEP WORKS

DEP WORKS is jouw persoonlijke partner in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging. We doen alles om jou te helpen slagen, en dan bedoelen we ook echt alles. Van begeleiding bij het schrijven van motivatiebrieven tot het opbouwen van een killer CV. En wist je dat we zelfs het voorwerk doen in je sollicitatieproces? Daarnaast zijn we aangesloten bij het ABU, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en richtlijnen in de uitzendbranche. Met onze uitgebreide ondersteuning en begeleiding willen we jou helpen om succesvol te zijn in jouw carrière.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie, neem dan contact op met Arienne Mulckhuijse via 06 5310 0102 of mail je CV naar arienne@depworks.nl.