DESK SUPPORT

Volledige uitbesteding van uw receptie of secretariaat. Klantontvangst professioneel organiseren, zaken als werving, personele bezetting, kwaliteitscontrole, aansturing en training van receptionistes bij een professionele partij onderbrengen? En daarbij geen juridisch werkgeverschap hebben? Dan biedt DEP WORKS Desk Support een mooie uitkomst.

 

Uw receptie is het eerste aanspreekpunt en het visitekaartje voor relaties, medewerkers en andere bezoekers. Daarnaast vormt de receptie vaak een belangrijke schakel als het gaat om (interne) communicatie. De receptie verdient daarom de juiste aandacht en professionele begeleiding. Dat is precies wat we met DEP WORKS Desk Support aanbieden.

 

Uw receptie wordt professioneel beheerd door de residence PA’s. Medewerkers van DEP WORKS Desk Support. We zorgen altijd voor een servicegerichte, representatieve en optimale bezetting en lossen mogelijke problemen direct op. We zorgen voor professionele vervanging bij ziekte en vakantie, en we zorgen ook periodiek voor trainingen, coaching en functioneringsgesprekken.

 

  • Volledige uitbesteding – De verantwoordelijkheid voor uw receptie wordt volledig door DEP WORKS Desk Support overgenomen.
  • Gedeeltelijke uitbesteding – U zorgt zelf voor de aansturing van het team. DEP WORKS Desk Support vult structureel een gedeelte van de beschikbare uren in en zorgt daarnaast voor het invullen van periodes van ziekte en verlof uren.
  • Oproep basis – Wanneer u snel een ervaren oproepkracht nodig heeft die uw vaste receptionist tijdelijk kan vervangen? Voor één dag, voor een paar dagen of voor langere periode. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een zwangerschapsverlof of een arbeidsconflict.DEP WORKS Desk Support geeft honderd procent leveringsgarantie.

DEP WORKS biedt u een vergelijkbare dienstverlening voor het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw secretariaat of voor het laten doorlichten van uw secretariaat.