Certificeringen van DEP WORKS

Kies voor zekerheid, kies voor een gecertificeerd bureau

 

DEP WORKS is lid van de ABU

Uitzendondernemingen die zijn aangesloten bij de ABU zijn worden regelmatig geaudit door onafhankelijke instanties op correct toepassen van de CAO’s en het afdragen van sociale premies en belastingen volgens de normen van de NEN 4400-1.
 
ABU certificaat 2017
 
 
 

NEN 4400-1 Certificering

Er is één hoogwaardig en onafhankelijk betrouwbaarheidskeurmerk voor alle ondernemingen die arbeidskrachten ter beschikking stellen: Dé Norm van de Stichting Normering Arbeid: NEN 4400-1
 
SNA certificaat 2017

 
 
 

VCU Certificering

Focus op veiligheid. Wij selecteren en leveren personeel op basis van een veiligheidsbeheersysteem dat voldoet aan alle eisen die aan ons VCU-certificaat verbonden zijn. Hierop vinden met regelmaat toetsingen plaats, uitgevoerd in de vorm van een audit. Het VCU-certificeringssysteem is ondergebracht bij de onafhankelijke Stichting Samenwerken voor Veiligheid (SSVV). Net als het VCA-certificeringssysteem. Hoofdcriteria die in de VCU-checklist zijn vastgelegd, zijn:
 

  • Veiligheids- en gezondheidsorganisatie en beleid
  • Selectie, gegevens- en documentenbeheer van de flexwerker
  • Voorlichting en instructie aan flexwerkers

logo-vcu-4kl-nederlands-certificatie-kantoor-nck-75-x-50VCU certificaat 2017
 
 
 
 
Overige documenten
Voor overige verklaringen en certificaten waaronder G-rekening, WKA verklaringen, KvK inschrijvingen kunt u contact opnemen met DEP WORKS via @: Administratie DEP WORKS.