FD Gazellen 2017

 
DEP WORKS wint voor de derde keer een FD Gazellen Award
 
Amsterdam, 21 november 2017 – DEP WORKS behoort tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland: de FD Gazellen 2017! DEP WORKS kreeg deze Award uitgereikt in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Elk jaar reikt het Financiële Dagblad (FD) deze awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.
 
Eerder, in 2009 en 2010 mocht DEP WORKS deze prestigieuze ondernemersprijs ook al in ontvangst nemen. Na een aantal jaren waarin de groei achterwege bleef, heeft DEP WORKS sinds 2014 de weg omhoog weer gevonden. En daarmee heeft DEP WORKS haar positie in de ‘eredivisie’ van Nederlandse ondernemingen weer terug weten te vinden.
 
DEP WORKS oprichter Marco de Pagter was een van de sprekers tijdens de ceremonie in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Hij sprak als ondernemer over beslissingen en keuzes die ertoe bij kunnen dragen dat een bedrijf als FD-Gazelle genomineerd wordt, maar ook over tegenslagen die op de weg van ondernemingen komen.
 
Gemaakte keuzes
Deze award bevestigt dat DEP WORKS in 2014 goede keuzes heeft gemaakt met de ontwikkeling van onder andere het online portal DEP WORKS Digital Office, DEP WORKS Payroll Plus, DEP WORKS Project & Bouw Support en de verdere ontwikkeling en professionalisering van DEP WORKS Office & Management Support.
 
Doorlopende verbetering dienstverlening
DEP WORKS liet zich in de afgelopen jaren ook onderwerpen aan een aantal intensieve screenings en werd hierdoor onder andere ABU-lid en NEN 4400-1 gecertificeerd. Een norm die staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en financiële gezondheid en die regelmatig getoetst blijft worden onder toezicht van de Stichting Normering Arbeid (SNA). DEP WORKS liet zich hiernaast VCU certificeren, wat staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en wat voorkomt uit VCA. Verantwoord ondernemen en het belang van zowel medewerkers als opdrachtgevers staat hierbij altijd voorop.
 
FD Gazellen 2017
De groei van FD Gazellen wordt afgemeten aan de netto-omzet die over de afgelopen drie jaar (2014, 2015 en 2016) onafgebroken met minimaal twintig procent gegroeid moet zijn. Tevens moet de omzet van het basisjaar (2014) betrekking hebben op een volledig boekjaar van twaalf maanden. Naast de uitreiking (Noord- en Zuid-Holland) op 14 november in Leiden wordt op 14 december in Dauphine in Amsterdam tijdens de ‘Grande Finale’ bekend gemaakt wie de allersnelste groeier van 2017 is geworden van deze 754 bedrijven.
 

FD Gazellen 2017 was last modified: november 24th, 2017 by admin